Charly kijkt uit naar de Open Dag

Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd voor onze Open Dag op zaterdag 11 juni. En wat zijn we blij dat we die eindelijk weer kunnen houden! Er is muziek, een loterij, demonstraties (mestbriketten maken!), een expositie en nog veel meer. Maar voorop staan natuurlijk onze vaste bewoners, de ezels! Iedereen is welkom om te knuffelen en genieten tussen 11.00 – 16.00 uur.

De dagen daaromheen loopt alles ook even anders dan normaal. Het is voor ons namelijk het hele weekend feest! Door corona is het twintigjarig bestaan van De Ezelsociëteit wat stilletjes voorbijgegaan en daar willen we met onze vrijwilligers en pleeggezinnen alsnog even bij stilstaan. Daarom zijn we op vrijdag 10 en zondag 12 juni gesloten!

We beginnen het feestweekend die vrijdag met een dag speciaal voor onze pleeggezinnen. Zij bieden een liefdevol thuis aan de ezels die via onze organisatie bij hen zijn geplaatst. We zijn die dag voor ander bezoek gesloten zodat onze bewoners deze speciale gasten hun onverdeelde aandacht kunnen geven.

Na de drukte van de Open Dag van zaterdag sluiten we het weekend zondag af met een besloten feestje voor onze vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat alle ezels een goed leven hebben op ons prachtige terrein en dat bezoekers hier (bijna) alle dagen van het jaar kunnen worden ontvangen. Ook zondag zijn we dus even gesloten.

En maandag 13 juni? Dan is alles weer als vanouds en staan de ezels bij het hek te trappelen om iedereen te ontvangen.

Flyer Open Dag 11 juni 2022

(Klik op de afbeelding om onze poster beter te zien.)

FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
twitterpinterestmailtwitterpinterestmail