Piccolo geniet van de aandacht

Terwijl de gebeurtenissen in de wereld elkaar in rap tempo opvolgen, herkent toch iedereen de behoefte om de boel gewoon de boel te willen laten… Even nét te doen of alles oké is. Niet bezig zijn met afscheid nemen van vrienden of geliefden, geen natuurrampen zien of meemaken, geen pandemie gerelateerde informatie tot ons moeten nemen, maar gewoon even helemaal NIETS.

Gewoon even rustig op een bankje zitten in de wei, aan de rand van het bos, lekker in de zon, een ijsje bij het weggaan en zien dat je kinderen het naar hun zin hebben met eigenlijk heel weinig, namelijk het borstelen en knuffelen van onze ezels, die daar enorm van genieten.

Het kan bij ons 7 dagen in de week van 11 tot 16 uur. Daar hoef je niet voor op vakantie en al helemaal niet voor naar het buitenland.

De Open Dag verplaatsen we helaas naar volgend jaar, dat geeft nu teveel risico, maar laat het jullie niet weerhouden ons op te zoeken, lekker met de (klein)kinderen de stallen in te gaan. Net even doen of alles oké is, iets leuks te kopen in onze ezelwinkel, een theetje te drinken op ons terras, “gewoon even tot rust komen” zoals de moeder van Gaby en Dani het zo mooi zegt. Jullie zijn welkom!

FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
twitterpinterestmailtwitterpinterestmail