Onze ezels op hun vakantieadres

Nou ja mooie zomer… helemaal geluk hebben onze ezels niet gehad natuurlijk. Het zijn van nature meer zonaanbidders dan dat ze de regen fijn vinden. Zij regenen namelijk tot op hun huid nat en dat is alles behalve prettig. Dus zo gelukkig zijn ze niet geweest deze zomer, waarin we helaas veel meer dagen met neerslag hebben gehad dan wenselijk. Maar goed, zij -en ook wij- mogen niet klagen want ondanks de regenachtige dagen hebben jullie ons toch goed weten te vinden voor een wandeling of een borstel- en knuffelsessie. En daar zijn zowel de ezels als wij jullie erg dankbaar voor.

Heel rustig aan bewegen we weer richting “het normale leven” en ook onze vierbenige vakantiegangers komen langzaam allemaal terug naar huis. Dat gaat in fases, want onze vakantiebus- en trailer kan per rit maar een paar ezels tegelijk aan. We zorgen ervoor dat in de loop van september het merendeel van de familie weer thuis is!

Dat moet ook wel, want naast bezoekers heten we straks ook weer studenten van harte welkom in ons Donkey Paradise. De biologiestudenten van de UU krijgen weer gedrags-observatielessen, de stagiaires Dierenverzorging melden zich weer aan en we hebben zelfs een praktijkdag voor Masterstudenten Dierengeneeskunde die het keuzevak Ezels hebben.


Ja ja ook voor onze ezels loopt de vakantie dus echt op zijn eind….

FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
twitterpinterestmailtwitterpinterestmail