Beppie (wil liever niet met leeftijd op de site, maar is hoogbejaard) is onze eerste echte scharrelezel. In Rhenen waar ze tot voor kort woonde hobbelde ze lekker over het erf heen en weer en kwam zo af en toe aan de keukendeur om even aan te geven dat ze wel in was voor een snack.

We laten Beppie dan ook doen wat ze het liefste doet, een beetje scharrelen over het terrein en verwennen haar met lekkers en de nodige knuffels. Mevrouw heeft ons ook aangegeven dat ze het liefst de medicatie met wat appelmoes krijgt aangeboden en tja wij doen wat de bewoners ons vragen hier, dus iedere dag buigt wel één van de vrijwilligers door de knieën om deze hoogbejaarde dame haar van een spuitje appelmoes met pijnstilling te voorzien. Bep is chronisch hoefbevangen en heeft best veel pijn dus dat willen we graag een beetje voor haar verzachten. Bovendien heeft ze ook echt het gebit van een

Wanneer je dus een ezel lekker ziet scharrelen in de tuin of op het terras, dan weet je, dat is Beppie! Staat ze bij de de andere bewoners, dan herken je haar aan een hele bijzondere soms bijna rasta achtige gemêleerde bruine vacht.