Ezelwandelingen

Altijd al eens met een ezel willen wandelen? Dat kan!
Onze vrijwilligers organiseren ezelwandelingen ten bate van Stichting De Ezelsociëteit.
BELANGRIJKE MEDEDELINGEN VOOR DE EZELWANDELINGEN
I.v.m. de uitbraak van Corona wil ook De Ezelsociëteit haar verantwoordelijkheid nemen om zoveel mogelijk het risico op verspreiding tegen te gaan. Daarom komen de Ezelwandelingen op 4 en 18 april te vervallen. Mensen die deze wandelingen geboekt hebben, hebben inmiddels bericht hierover gekregen. Inzake de wandeling van 30 mei wachten we de ontwikkelingen af. Eind april zullen we hierover beslissen. We hopen op uw begrip.
Programma
De wandelingen vinden plaats op zaterdag. De dag begint vanaf 10:30 uur met ontvangst met koffie/thee en een heerlijke koek.
Om 11:00 uur gaan we dan op pad met ongeveer 5 ezels voor een boswandeling van anderhalf uur.
Tegen 12:30 uur zijn we weer terug bij Stichting De Ezelsociëteit en nadat de ezels zijn verzorgd, staat er een heerlijke vegetarische lunch op u te wachten. Bij goed weer is de lunch buiten en bij slecht(er) weer binnen.
Wat het weer betreft: In principe gaan de wandelingen altijd door. Tenzij de bomen omwaaien of het zo glad is, dat we uitglijden. Mensen smelten niet en kunnen zich erop kleden en de ezels krijgen zo nodig een regenjas aan.

Data ezelwandelingen 2020

 4 april – afgelast

18 april – afgelast

30 mei

4 juli vol

1 augustus vol 

29 augustus

26 september

31 oktober

28 november *

*onder voorbehoud van weersomstandigheden

Kosten
De wandeling kost 25 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen 20 euro.
De vegetarische lunch is daarbij inbegrepen. Per dag kunnen er ongeveer 10 mensen mee.

Aanmelden
Voor meer informatie over de ezelwandelingen of om u aan te melden, kunt u hieronder het contactformulier invullen. U ontvangt binnen ca. 1 week na aanmelding een bevestiging. Indien u deze bevestiging niet heeft ontvangen, mail dan naar: ezelwandeling@ezelsocieteit.nlMeer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze Privacyverklaring


youtubeinstagramyoutubeinstagram
FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail