Ezelwandelingen

Altijd al eens met een ezel willen wandelen? Dat kan!
Onze vrijwilligers organiseren ezelwandelingen waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting De Ezelsociëteit. Naast de maandelijkse wandelingen -die al veel jaar populair zijn- bieden we nu ook de mogelijkheid een maatwerkwandeling te maken op een dag naar keuze.

Coronamaatregelen
Gedurende de Covid-19 pandemie worden onze ezelwandelingen telkens aangepast aan de meest recente richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Het kan daardoor voorkomen dat onze werkwijze tijdelijk afwijkt van wat op deze pagina wordt beschreven.

Wat bieden we aan?

U wordt ontvangen met koffie, thee of limonade en iets lekkers. Na een korte uitleg worden de beschikbare ezels over de deelnemers verdeeld (in ieder geval één ezel per twee personen), en dan is het tijd om op pad te gaan. De boswandeling duurt 1,5 à 2 uur. Na terugkomst is het mogelijk om nog wat te drinken en tot sluitingstijd tussen de ezels op het terrein rond te lopen — mocht u tenminste nog puf in de benen hebben! U moet de hele weg zelf lopen want onze ezels zijn bejaard of hebben beperkingen waardoor er niet op ze gereden mag worden (ook niet door de kleintjes).

De prijs is €30,00 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis extra mee.*
* Gratis deelname voor kinderen tot en met 12 jaar geldt in beperkte mate en alleen onder begeleiding van volwassenen.

Ezels zijn kuddedieren dus de groepswandelingen zijn hun favoriet!

Wat het weer betreft: in principe gaan afgesproken wandelingen altijd door. Tenzij de takken uit de bomen waaien of het zo glad is dat we uitglijden. Mensen kunnen zich op het weer kleden en ezels zijn gevarieerde weersomstandigheden gewend.

Honden kunnen helaas niet mee op een ezelwandeling.

Zaterdagwandelingen

Wij organiseren standaard een groepswandeling op iedere derde zaterdag van de maand van half 11 tot circa 13 uur. Per wandeling is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Deelname kan alleen na aanmelding vooraf, via het formulier op deze pagina. Na bevestiging en betaling is uw reservering compleet.

Data

In 2021 vinden de groepswandelingen plaats op de volgende zaterdagen:

  • 18 september
  • 16 oktober
  • 20 november
  • 18 december

Daarnaast is het mogelijk om een maatwerkwandeling te plannen.

Maatwerkwandelingen

Wilt u een ezelwandeling maken op een andere dag? Dat kan ook! In samenspraak met ons kunt u een ezelwandeling plannen op een dag en tijd naar keuze. Begeleiding en het aantal deelnemers zijn in overleg.

Prijzen maatwerkwandelingen:

€30,00 per ezel (maximaal 2 personen per ezel)
€25,00 voor begeleiding

In principe kunt u op iedere gewenste dag een ezelwandeling maken. Natuurlijk zijn we daarbij wel afhankelijk van beschikbare ezels en (indien gewenst) begeleiding. Daarom gaat het plannen op afspraak, via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Vermeld daarbij de gewenste datum (data) en tijd, aantal deelnemers plus eventuele kinderen tot 12 jaar en of u met, of zonder begeleiding op pad wilt. Mochten er extra wensen zijn dan horen we die ook graag.

Wilt u vandáág nog, zonder begeleiding, met ezels op stap? Bel dan tussen 9 en 11 uur naar nummer 06-42958474. De dagmanager kan u dan vertellen of het lukt om dezelfde dag met 1 of 2 ezels op stap te gaan.

Voor een wandeling op een ándere dag dan vandaag neemt u dus contact op via het formulier op deze pagina.

Cadeaubon

Wilt u een ezelwandeling cadeau geven? Klik op de knop hieronder en u gaat naar het aanvraagformulier!

Geef een ezelwandeling cadeau!

Aanmelden

Om u aan te melden voor een ezelwandeling, of voor meer informatie, kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen. U ontvangt ongeveer binnen een week een reactie of bevestiging van deelname. Mocht dit niet het geval zijn, mail dan naar: ezelwandeling@ezelsocieteit.nl.

Voor onbegeleide wandelingen op dezelfde dag heeft mailen helaas geen zin. Gebruik daarvoor het bij ‘Maatwerkwandelingen’ vermelde mobiele telefoonnummer.

We hopen u te zien op een van onze wandelingen!


    Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze Privacyverklaring.


    FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
    twitterpinterestmailtwitterpinterestmail