Ezelwandelingen

Altijd al eens met een ezel willen wandelen? Dat kan!
Onze vrijwilligers organiseren ezelwandelingen waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting De Ezelsociëteit. Naast de maandelijkse wandelingen -waaraan al vele jaren met groot enthousiasme wordt deelgenomen- bieden we nu ook de mogelijkheid een maatwerkwandeling te maken op een dag naar keuze.

Coronamaatregelen
Gedurende de Covid-19 pandemie worden onze ezelwandelingen telkens aangepast aan de meest recente richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Het kan daardoor voorkomen dat onze werkwijze tijdelijk afwijkt van wat op deze pagina wordt beschreven.

Update 14 december 2020: vanaf heden is het voorlopig niet mogelijk om een ezelwandeling te boeken. Ook zijn alle reeds geplande wandelingen tot nader order uitgesteld; deelnemers ontvangen hiervan persoonlijk bericht.

Wat bieden we aan?

U wordt ontvangen met koffie, thee of limonade en iets lekkers. Na een korte uitleg worden de beschikbare ezels over de deelnemers verdeeld (in ieder geval één ezel per twee personen), en dan is het tijd om op pad te gaan. De boswandeling duurt 1,5 à 2 uur. Na terugkomst is het mogelijk om nog wat te drinken en tot sluitingstijd tussen de ezels op het terrein rond te lopen — mocht u tenminste nog puf in de benen hebben!

Per wandeling is er plaats voor maximaal 4 deelnemers. De prijs is €30,00 per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis extra mee.*
* Gratis deelname voor kinderen tot 12 jaar geldt in beperkte mate en alleen onder begeleiding van volwassenen.

Wat het weer betreft: in principe gaan afgesproken wandelingen altijd door. Tenzij de takken uit de bomen waaien of het zo glad is dat we uitglijden. Mensen kunnen zich op het weer kleden en ezels zijn gevarieerde weersomstandigheden gewend.

Zaterdagwandelingen

Wij bieden standaard twee ezelwandelingen aan op iedere derde zaterdag van de maand: één in de ochtend vanaf 10:30 en één ‘s middags om 13:30. Wij vragen u om uw voorkeur bij inschrijving aan te geven. De groep bestaat uit maximaal 4 personen en een begeleider.

Deelname kan alleen na aanmelding vooraf via het formulier op deze pagina. Na bevestiging en betaling is uw reservering compleet.

Data

De volgende zaterdagen zijn beschikbaar: 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 21 augustus, 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2021.

Daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerkwandeling te plannen.

Maatwerkwandelingen

Wilt u een ezelwandeling maken op een andere dag? Dat kan ook! In samenspraak met ons kunt u een ezelwandeling plannen op een dag en tijd naar keuze. Begeleiding en het aantal deelnemers zijn in overleg (tot maximaal 4 personen).

Wilt u vandáág nog, zonder begeleiding, met ezels op stap? Bel dan tussen 9 en 11 uur naar nummer 06-42958474. De dagmanager kan u dan vertellen of het lukt om dezelfde dag met 1 of 2 ezels op stap te gaan.

Voor een wandeling in de toekomst neemt u contact op via het formulier op deze pagina. Vermeld daarbij de gewenste datum (data) en tijd, aantal deelnemers plus eventuele kinderen tot 12 jaar en of u met, of zonder begeleiding op pad wilt. Mochten er extra wensen zijn dan horen we die ook graag.

Cadeaubon

Wilt u een ezelwandeling cadeau geven? Klik op de knop en u gaat naar het aanvraagformulier!

Geef een ezelwandeling cadeau!

Aanmelden

Om u aan te melden voor een ezelwandeling, of voor meer informatie, kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen. U ontvangt ongeveer binnen een week een reactie of bevestiging van deelname. Mocht dit niet het geval zijn, mail dan naar: ezelwandeling@ezelsocieteit.nl.

Voor onbegeleide wandelingen op dezelfde dag heeft mailen helaas geen zin. Gebruik daarvoor het bij ‘Maatwerkwandelingen’ vermelde mobiele telefoonnummer.

We hopen u te zien op een van onze wandelingen!


    Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze Privacyverklaring.


    FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
    twitterpinterestmailtwitterpinterestmail