Ezelwandelingen

Coronamaatregelen
Gedurende de Covid-19 pandemie worden onze ezelwandelingen telkens aangepast aan de meest recente richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Het kan daardoor voorkomen dat onze werkwijze tijdelijk afwijkt van wat op deze pagina wordt beschreven.

Altijd al eens met een ezel willen wandelen? Dat kan!
Onze vrijwilligers organiseren ezelwandelingen waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Opvang De Ezelsociëteit.

Op dit moment is het alleen mogelijk om een middagwandeling te plannen (tussen 13:00-16:00 uur), zónder begeleiding. Gebruik daarvoor het formulier onderaan deze pagina.

Alle deelnemers moeten een geldige QR-code in de Coronacheck-app, of een geprinte versie van Coronacheck.nl kunnen tonen.

Wat bieden we aan?

Op afgesproken middag en tijdstip ontvangen we u bij de opvang. Na controle van de QR-codes komen de ezels en krijgt u een korte uitleg. Daarna kunt u op pad voor een heerlijke wandeling door de Zeister bossen. Na maximaal 2 uur (en uiterlijk om 16:00 uur) verwachten wij u dan weer terug.

Omdat onze ezels bejaard zijn en/of beperkingen hebben, mag er niet op ze gereden worden (ook niet door de kleintjes).

En doordat we tijdelijk zijn gesloten voor bezoek is het helaas niet mogelijk om wat te drinken of rond te lopen op ons terrein.

Prijzen maatwerkwandelingen

€30,00 per ezel (maximaal 2 personen per ezel)

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis extra mee (in beperkte mate en alleen onder begeleiding van volwassenen). Honden kunnen helaas niet mee op een ezelwandeling.

Aanmelden

Om u aan te melden voor een ezelwandeling, of voor meer informatie, kunt u het hierna volgende formulier invullen. In principe kan een wandeling op iedere gewenste middag worden gemaakt. Het plannen gaat alleen op afspraak, dus geef aan met hoeveel personen en ezels u wilt wandelen, op welke dag en hoe laat in de middag.

U ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week een reactie. Mocht dit niet het geval zijn, mail dan naar: ezelwandeling@ezelsocieteit.nl.

We hopen u te mogen verwelkomen voor een wandeling!

Cadeaubon

Wilt u geen ezelwandeling boeken maar er eentje cadeau doen? Vul dan niet onderstaand formulier in maar klik op de knop en u komt bij het aanvraagformulier voor een cadeaubon!

Geef een ezelwandeling cadeau!


    Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze Privacyverklaring.


    FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
    twitterpinterestmailtwitterpinterestmail