Wandelen met onze ezels!

Altijd al willen wandelen met een ezel?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ezels staan te trappelen om jullie ons mooie bos te laten zien. Een leukere gids die je alle mooie plekjes laat zien, vind je nergens anders. Voor sommige van onze ezels is een wandeling echt een uitje, we wandelen vanzelfsprekend alleen met de ezels die het erg leuk vinden om mee op stap te gaan. Hierbij blijft voor ons het welzijn van de ezels altijd voorop staan en wandelen is zeker goed voor ze, het is dus een heerlijk onthaastmomentje voor jou én de ezels.

Het boeken van een ezelwandeling
In onderstaande kalender kun je een datum en een tijd kiezen wanneer je graag zou willen wandelen. Je kan voor maximaal 4 personen (kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend) een reservering maken. Wij hanteren een maximum van 2 personen per ezel. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee en tellen niet mee met het aantal volwassenen. Kom je met een groep kinderen dan vragen we je wel om hiervoor om een aparte afspraak te maken.

1 persoon = 1 ezel
2 personen = 1 of 2 ezels
3 personen = 2 ezels
4 personen = 2 ezels
5 personen = 3 ezels
6 personen= 3 ezels
7 personen= 4 ezels
8 personen = 4 ezels

De ezelwandeling
Wij rekenen een donatie van € 30,- per ezel. Deze komt volledig ten goede aan onze ezels en de ezels in Nederland die onze hulp nodig hebben.De ezelwandeling Nadat we je op ons terrein hebben ontvangen, leggen we alles aan je uit, geven we tips en trucs mee voor onderweg (ook ons mobiele nummer) en krijg je een pakje drinken en iets lekkers mee voor onderweg. Je mag maximaal 2 uur met de ezels
wandelen, maar wanneer je eerder weer terug wilt komen is dat helemaal geen probleem natuurlijk.

Contact
ContactHeb je vragen, een speciale gelegenheid, wil je een groepswandeling of wil je met meer mensen komen of met meer ezels wandelen dan je kan invullen? Neem dan contact met ons op via ezelwandeling@ezelsocieteit.nl.

Reserveren

Wil je zelf geen wandeling boeken maar er eentje cadeau doen? Gebruik dan niet het formulier op deze pagina maar klik hieronder op de knop “Geef een ezelwandeling cadeau!” en u komt bij het aanvraagformulier voor een cadeaubon!

Geef een ezelwandeling cadeau!