Gezocht: vrijwilligers

De Ezelsociëteit is op zoek naar gemotiveerde en zeer zelfstandige vrijwilligers. We werken in een hecht en gezellig team en zorgen er gezamenlijk voor dat de ezels heerlijk kunnen genieten van de beste zorg en welverdiende aandacht!

Wat ga je doen?
Primair de ezels verzorgen, voer klaarmaken in de ezelkeuken, voeren, borstelen van de ezels, uitmesten van de stallen,  het schoonhouden van het terrein en helpen in het winkeltje en/of het rondleiden van bezoekers. Je werkt samen met ervaren collega’s en kunt altijd om advies vragen.

Wil je een dag (of dagdeel) buiten werken, steek je graag je handen uit de mouwen en houd je van ezels? Kom dan eens kennis maken met ons en de ezels!

Wat vinden we belangrijk?
Dat je enthousiast en echt gemotiveerd bent om bij De Ezelsociëteit te werken en over ezels te leren. Dat je allerlei soorten werk wilt doen, ook bijvoorbeeld het voerhok uitsoppen en de afwas doen. Dat je fysiek in goede conditie bent.

Daarnaast vinden we het prettig als je elke week op een vaste dag (of dagen) komt. Dat mag door de weeks zijn, of ook in het weekend. Geen tijd om een hele dag te komen? Je kunt ook een dagdeel (4 uur) komen; de voorkeur gaat dan uit naar de ochtend.

Meld je aan via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met je op.


    Meer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze Privacyverklaring

    Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met een van de andere vrijwilligers op 0343-491371.

    FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
    twitterpinterestmailtwitterpinterestmail