In Nederland zorgt Stichting De Ezelsociëteit in Zeist voor ezels in nood: zieke, verwaarloosde, mishandelde en bejaarde ezels wordt onderdak geboden in de opvang in Zeist of op pleegadressen elders in Nederland.  

U kunt de ezels in Zeist elke dag bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur. Stichting De Ezelsociëteit vraagt geen entreegeld, maar een donatie is natuurlijk altijd héél sympathiek en zeer welkom!

100% VAN GIFTEN AFHANKELIJK!

Is Stichting Opvang De Ezelsociëteit hetzelfde als The Donkey Sanctuary? Nee!
Er is vaak verwarring onder mensen die het werk van Stichting Opvang De Ezelsociëteit willen steunen. Zij denken dat ze met hun donatie aan The Donkey Sanctuary een bijdrage leveren aan het werk van Stichting Opvang De Ezelsociëteit in Zeist. Dat is helaas een misverstand.
The Donkey Sanctuary, met een postbus/kantoor in Amersfoort, is een fondsenwerf organisatie die met grootschalige fondsenwerf acties geld werft voor hun hoofdkantoor in Engeland. Ze hebben geen opvang in Nederland en steunen geen ezel organisaties in Nederland. Op zich natuurlijk ook prima dat ze werk voor de ezels elders in de wereld steunen.

Wilt u Stichting Opvang De Ezelsociëteit en de ezels in Nederland steunen?
We hebben diverse mogelijkheden om ons werk te steunen. Zo kunt u een ezel financieel adopteren  of donateur worden. Opvang De Ezelsociëteit biedt feitelijke hulp en onderdak aan ezels in Nederland. Bezoek onze locatie in Zeist en kom kennismaken met ons werk.