Onze ezels worden graag geadopteerd! Financieel dan, wel te verstaan. U kunt uw favoriete ezel natuurlijk zelf komen uitzoeken in onze opvang, maar u kunt ook kiezen uit de foto’s van onze bewoners op de website. De meeste bewoners in de opvang kunnen geadopteerd worden. Alleen de ezels waar een * bij staat, zijn niet te adopteren. Zij zijn te jong en/of te gezond. Op termijn wordt er voor deze ezels een mooi pleegadres gezocht.

Kosten ezel adoptie
U betaalt voor het adopteren van een ezel € 150,- per jaar. Dit kunt u doen via een eenmalige betaling, waarbij een betaling per maand of kwartaal ook tot de mogelijkheden behoort. Wilt u voor een langere tijd adopteren dan kan dat ook via een automatische incasso, zo loopt de adoptie gewoon jaarlijks door. Mocht onverhoopt toch blijken dat u de adoptie zou willen stopzetten dan kunt u altijd een mailtje sturen aan adoptie@ezelsocieteit.nl.
De keuze is aan u. 

Adoptiecertificaat
U ontvangt van ons een adoptiecertificaat met de naam en een mooie foto van uw adoptie-ezel. Ook krijgt u zolang de adoptie loopt 4x per jaar onze Nieuwsbrief en krijgt u natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse Open Dag.

Betaling
Wilt het bedrag van de adoptie veilig online betalen via iDEAL (eenmalige betaling), automatische incasso of credit card? Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

Heeft u vragen? Wilt u tussentijds uw adoptie wijzigen of stopzetten? Stuurt u ons een mail en wij maken het voor u in orde. 
Wist u dat u het adoptie bedrag van de belastingen af kunt trekken als u deze vastlegt in een Overeenkomst Periodieke Schenking?


Totaal


Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaann, vind je in onze Privacyverklaring

Wilt u het adoptie bedrag liever zelf handmatig betalen?
Klikt u dan op de groene balk hieronder voor instructies.

Ezel Adopteren – betaling handmatig

Toelichting betaalopties:

  • Jaarbetaling: U betaalt het bedrag met ideal of uw creditcard, de jaarlijkse donatie wordt hiervan afgeschreven na het eerste jaar.
  • Half jaarbetaling: U betaalt het bedrag met ideal of uw creditcard, de halfjaarlijkse donatie wordt hiervan afgeschreven na het eerste halfjaar.
  • Maandbetaling: U betaalt het maandbedrag eenmalig met ideal of uw creditcard, daarna volgen automatische maand incasso’s van ditzelfde bedrag.
  • Kwartaalbetaling: U betaalt het kwartaalbedrag eenmalig met ideal of uw creditcard, daarna volgen automatische kwartaalincasso’s van hetzelfde bedrag.
    N.B.: Op verzoek van veel donateurs hebben wij betaling van adoptiebedragen via automatische incasso mogelijk gemaakt. Dit zijn doorlopende adopties. Wilt u een machtiging wijzigen of stopzetten, mailt u ons,  dan maken wij het snel voor u in orde. 
    Wilt u het bedrag zelf overmaken via uw eigen bank, dan kan dat ook via ons formulier voor handmatige betaling