Onze ezels worden graag geadopteerd! Financieel dan, wel te verstaan. U kunt uw favoriete ezel natuurlijk zelf komen uitzoeken in onze opvang, maar u kunt ook kiezen uit de foto’s van onze bewoners op de website. De meeste bewoners in de opvang kunnen geadopteerd worden. Alleen de ezels waar een * bij staat, zijn niet te adopteren. Zij zijn te jong en/of te gezond. Op termijn wordt er voor deze ezels een mooi pleegadres gezocht.

Kosten ezel adoptie
U betaalt voor een jaar € 150,- (of meer naar vrije keuze), natuurlijk is betaling per maand of kwartaal ook mogelijk. Een ezeladoptie is doorlopend, maar kunt u op elk gewenst moment stopzetten. Een telefoontje of e-mail is daarvoor voldoende.
Ook een eenmalige adoptie is mogelijk. De keuze is aan u. 

Adoptie certificaat
U ontvangt van ons een adoptie certificaat. Ook krijgt u een mooie foto van uw ezel en u wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van uw ezel in ons opvangcentrum, via een kaartje, brief of e-mail. De nieuwsbrieven en de uitnodiging voor onze Open Dag krijgt u natuurlijk ook toegestuurd.

Betaling
Wilt het bedrag van de adoptie veilig online betalen via iDEAL (eenmalige betaling), automatische incasso of credit card? Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

Heeft u vragen? Wilt u tussentijds uw adoptie wijzigen of stopzetten? Stuurt u ons een mail en wij maken het voor u in orde. 
Wist u dat u het adoptie bedrag van de belastingen af kunt trekken als u deze vastlegt in een Overeenkomst Periodieke Schenking?
Totaal

Meer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze Privacyverklaring

Wilt u het adoptie bedrag liever zelf handmatig betalen?
Klikt u dan op de groene balk hieronder voor instructies.

Ezel Adopteren – betaling handmatig

Toelichting betaalopties:

  • Jaarbetaling: U betaalt het bedrag met ideal of uw creditcard, de jaarlijkse donatie wordt hiervan afgeschreven na het eerste jaar.
  • Half jaarbetaling: U betaalt het bedrag met ideal of uw creditcard, de halfjaarlijkse donatie wordt hiervan afgeschreven na het eerste halfjaar.
  • Maandbetaling: U betaalt het maandbedrag eenmalig met ideal of uw creditcard, daarna volgen automatische maand incasso’s van ditzelfde bedrag.
  • Kwartaalbetaling: U betaalt het kwartaalbedrag eenmalig met ideal of uw creditcard, daarna volgen automatische kwartaalincasso’s van hetzelfde bedrag.
    N.B.: Op verzoek van veel donateurs hebben wij betaling van adoptiebedragen via automatische incasso mogelijk gemaakt. Dit zijn doorlopende adopties. Wilt u een machtiging wijzigen of stopzetten, belt of mailt u ons,  dan maken wij het snel voor u in orde. 
    Wilt u een eenmalige donatie doen of handmatig betalen, dan kan dat ook via ons formulier voor handmatige betaling
youtubeinstagramyoutubeinstagram
FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail