Gezocht: liefdevolle pleegadressen
Stichting De Ezelsociëteit zoekt liefdevolle pleegadressen bij particulieren.
We zoeken mensen die er plezier in hebben om liefdevol voor ezels zorgen en het leuk vinden om steeds te kijken wat hun dier nodig heeft, want verzorging is elke dag weer kijken en aanpassen. Dat maakt het juist zo leuk! Mensen die tijd hebben om onze ezels aandacht te geven en natuurlijk met een stuk land bij huis.

Als het klikt met de ezels, komen ze ‘APK gekeurd’, zoals we dat noemen, naar u toe. Daarvoor vragen we wel een eenmalige donatie, zodat we ons werk kunnen blijven voortzetten en ook andere ezels aan een goed tehuis kunnen helpen.

Ezels die oud zijn of speciale verzorging nodig hebben, blijven natuurlijk voor altijd bij ons in de opvang, net als ezels die (chronisch) ziek zijn of gedragsproblemen hebben.

Ezels die gezond zijn kunnen naar een leuk en fijn pleegadres. Ezels zijn erg gezellig en hebben behoefte aan aandacht. Ook doen ze graag wat actiefs, dus voor een wandeling zijn ze altijd in.
Een ezel is een kuddedier, dus één ezel alleen uitplaatsen kan niet. Het kan natuurlijk wel dat wanneer u al ezels heeft, er eentje (of meer) van Stichting De Ezelsociëteit wordt bijgeplaatst.
De ezels gaan naar een pleegadres compleet met ‘ezel-APK’

Deze ezel-APK houdt in:

  • gechipt en met paspoort,
  • geënt tegen influenza en tetanus, ontwormd,
  • bekapt door de hoefsmid,
  • behandeld door de tandarts,
  • eigen halster en halstertouw.

Wat vragen wij van een aanstaand pleegadres?
Tijd, liefde en aandacht!
Een goede stal met daarin een strobed.
En een weitje dat niet afgezet is met prikkeldraad.

Wat kost het u?
U moet er rekening mee houden dat u de kosten voor voer, hooi en stro en dergelijke moet dragen en de normale medische kosten, zoals de hoefsmid (1 x per 3 maanden) en een jaarlijkse enting. In ruil daarvoor krijgt u hele leuke familieleden erbij. Verder berekenen wij aan u de brandstofkosten voor het vervoer naar het nieuwe pleegadres.

Heeft u belangstelling voor een of meerdere pleegezels of wilt u eerst meer weten? U kunt altijd De Ezelsociëteit in Zeist bezoeken om kennis te maken met ons en de ezels. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon (0343-491371; vraag naar Vera of Harry).Meer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze Privacyverklaring

youtubeinstagramyoutubeinstagram
FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail