Dankbaar voor nieuwe auto van Stichting Dierenlot!
Twee ezels moesten laatst met spoed worden opgehaald bij een kinderboerderij in Amsterdam. Dankzij Stichting Dierenlot konden we dit doen en heeft de Ezelsociëteit ook voor toekomstige noodkreten altijd betrouwbaar vervoer paraat staan. De oude auto van de Sociëteit is vele jaren gebruikt om de trailer te trekken. Maar hij kwam de laatste keer niet meer door de APK heen. Goede auto en trailer zijn noodzakelijk om ezels te kunnen ophalen, naar de kliniek te vervoeren, enzovoort.
Daarom zijn we ontzettend blij met de auto die Stichting Dierenlot voor ons regelde. De trailer kregen we
al eerder van hen. Het is niet alleen een prachtige bestelauto, maar ook een mooie overeenkomst. Stichting Dierenlot stelt de auto, die is ingericht als dierenambulance, gratis ter beschikking. Ook nemen ze een deel van het onderhoud voor hun rekening en regelen een voordelige verzekering. Daardoor kunnen we het geld dat binnenkomt door donaties besteden aan de directe zorg voor de ezels, zoals stro, voer en medische
behandelingen. Onze oudste bewoner Emma (32 jaar) ging de nieuwe aanwinst ook eens van dichtbij bekijken. Het is een veilig idee dat we haar als het nodig is, direct naar de kliniek kunnen brengen. Namens haar en alle andere ezels zijn we Stichting Dierenlot dan ook heel dankbaar.