Het viertal ezels

Mogelijk was het jullie al opgevallen…..we waren 2 weken geleden niet van de partij met onze column in De Nieuwsbode. Daar kunnen we niet heel veel meer over zeggen dan dat we ons vergist hadden in de weken. Tja, weeknummers tellen is niet voor iedereen even makkelijk zullen we maar zeggen.

Het tellen van ezels gaat ons overigens wel heel goed af. Dus om de hersenen in vorm te houden hebben we even een rondje gedaan en wat blijkt…we schieten zo maar richting de 30!

Vorige week kwamen er maar liefst 4 op een rij binnen. Nagenoeg leek het op een polonaise uit het Brabantse land, hoewel met toeters en bellen kwamen ze niet, want een faillissement maakte dat dit Brabantse kwartet acuut onderdak nodig had.

Deze week verwachten we nog een plaatsing van 2 ezels die helaas ook door de huidige eigenaren niet meer kunnen worden verzorgd en dus zo snel als mogelijk moeten worden opgevangen. Laten we hopen dat de sneeuw ons niet belet dit lieve duo op te halen en wanneer jullie inmiddels ook aan te tellen geslagen zijn…..we gaan dus over de 30 ezels komen. Dat wordt een hele klus, maar we tellen gewoon tot 3 en verzorgen alle ezels die er zijn, want dat is nu namelijk echt ons vak!

Hartelijke ezelgroet van ons allemaal!