Ha die Goofert,

Ik ben de Joep die in Zeeland woont. En op de foto zie je mij met mijn grote vriend Noddy. Mooi he, zo bont van haar net zoals jij Goofert.

Toen ik hier aankwam in Zoutelande, kwam ik op een wei en zag behalve 5 paarden ook 3 ezels. Een bruine kwam op mij af en dat was dus Sara, een oude merrie van 30 jaar. Ik had er al van gehoord van mijn nieuwe pleegmoeder Heleen. Sara begon rondjes om mij heen te rennen, fit hoor! Ik vond het ook een beetje eng, ik werd echt gekeurd. En Sara maakte ook meteen duidelijk dat zij de baas is! De andere ezels, Noddy dus (19) en Chico (13) bekeken mijn ‘keuring’.Gelukkig liep het goed af.

Ik woon hier prachtig, de paarden lopen apart, ik heb het niet zo op paarden. Al zitten er 2 super lieve IJslanders bij. Stallen genoeg hier en het terrein is fijn, afwisselend met allemaal aparte stukken waar je kan komen en dat is fijn om te spelen.

Hoop dat het goed gaat met je Goofert en alle andere ezels.

Hoefjes en balkgroeten van

Joep Zeeland.
PS: Ik maak het goed!