Hallo lieve fans!

De ezelopvang waar ik woon ligt in de Utrechtse Heuvelrug, prachtig dus! Met warmte is het bos redelijk koel en dat vinden Charley, mijn wandelgenoot en ik heerlijk, we zijn nog niet uit het winterhaar.

Deze foto nam 2-bener Annelies, mijn grootste fan. Mooi hè? Het is bij mij aan de overkant. Het bosgras is ook lekker en hier en daar een blaadje en takje. Wel altijd opletten dat er geen giftige bomen en struiken staan.

Hoe het met Felix is, mijn mede blogger? Nou, ondeugend als altijd. Hij houdt de hele dag in de gaten of er geen hek half afgesloten is waar hij uit kan, het zit in zijn bloed.

Zondag 13 mei met Moederdag heb ik met Charley een optreden bij onze buren, Hotel Oud London. Kleine kindjes mogen even op onze rug voor een foto. Charley en ik verdienen dan voor De Ezelsociëteit. En dat is nodig, want de dierenarts moet nogal eens over de vloer komen hier.
Nou lieve fans, leuk als jullie mij komen opzoeken en veel gebalk en hoefgroeten van uw

Goofert.