Beste ezelvrienden,

Via deze weg willen we jullie laten weten dat wij als bestuur van Stichting Opvang Ezels en het bestuur van Stichting De Ezelsociëteit besloten hebben onze krachten te bundelen. Waar wij nu nog als twee verschillende stichtingen met nagenoeg dezelfde missie opereren, lijkt het ons een goed idee om onze werkzaamheden voortaan als één gezamenlijke stichting, onder de naam Stichting Opvang de Ezelsociëteit, verder uit te voeren. Hierdoor kunnen wij een enorme efficiencyslag slaan en onze ervaring en kennis bovendien met heel korte lijntjes over en weer inzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het welzijn van ezels ten goede zal komen!

Voor onze directe achterban zal dit hoogstens merkbaar zijn in het moeten aanpassen van een rekeningnummer of het ondertekenen van een nieuw contract, maar we zullen iedereen hierin zoveel mogelijk persoonlijk benaderen.

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, dan kunnen jullie contact met ons opnemen via mail of telefoon:

Stichting Opvang Ezels info@ezelopvang.nl   0619509866 (Karin van Hanegem, interimvoorzitter en plaatsingscoördinator)
Stichting De Ezelsociëteit info@ezelsocieteit.nl of  0343 491371 – b.g.g. 0642958474 (Hans Signer, directeur)

Wij gaan ervan uit dat jullie het samengaan van beide stichtingen met net zoveel vertrouwen tegemoet zien als wij, en dat we elkaar in de toekomst alleen maar nog beter weten te vinden om elkaar te helpen het leven van ezels in Nederland aangenaam te maken, nu en in de toekomst.

Hartelijke groet,

Bestuur Stichting Opvang Ezels                                Bestuur Stichting De Ezelsociëteit

 

 

 

 

 

 

Lees onze overige nieuwsberichten.

FacebookyoutubeinstagramFacebookyoutubeinstagram
twitterpinterestmailtwitterpinterestmail