Dag lieve fans, eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik geef het toe, het is even geleden. Maar nu ik op vakantie ben heb ik even de rust en de tijd om wat te mijmeren en te schrijven. 

Ja op vakantie, echt waar! Onze directeur, Hans, had een super idee. Sommigen van ons mogen deze zomer een paar weken op vakantie, lekker ergens op gras staan. Goed voor het lijf en de geest zal ik maar zeggen.

We vinden het heerlijk. Ik sta deze weken met Roro en Iejoor in de Betuwe. Onze gastheer is een hele aardige ruin van een jaar of 11, Moritz heet hij. Een goede gastheer. Hij is de broer van onze Ties. Op de foto is hij lekker ondeugend samen met Iejoor. Ons bezoek van de soos laatst had het zo druk met plaatjes schieten dat die twee het op de fototas hadden gemunt en er uiteindelijk mee vandoor gingen. Ja, als ezel is er genoeg te beleven met die tweebeners. 

Nou, ik zou zeggen tot de Open Dag op zondag 18 augustus want dan zijn we weer thuis. Trouwens ook groetjes van mijn medeblogger Felix. Hij is samen met Menno op vakantie bij het Henschotermeer. Ook niet slecht!

Hoefjes van Goofert