Nieuwsbode: Tamara valt met neus in boter

Merrie Tamara (19) is terug van een pleegadres waar ze niet meer op haar plek was. De vriendelijke grote dame met haar prachtige lange haren stapt kalm en nieuwsgierig rond in de opvang. Ze heeft nog niet de hele kudde ontmoet, want een deel is op vakantie: Felix, Menno, Maud, Bella, Anna, Goofert, Roro en Iejoor zijn nu de gelukkigen. 

De thuisblijvers hebben echter ook een vakantiegevoel, zij kunnen genieten van het nieuwe strand! Een gedeelte van de zandweide is afgegraven en daar is rivierzand op gestort. Het prachtige, lichte, mulle zand is heerlijk om op te zonnen. En de grove, scherpe korrels laten regenwater snel wegzakken en polijsten de ezelhoeven, waardoor bepaalde hoefproblemen worden voorkómen. Tamara valt dus met haar neus in de boter en snuffelt met een grijns aan het nieuwe zand.

Op zondag 18 augustus zullen alle ezels weer thuis zijn, want dan is onze jaarlijkse open dag. De meeste bewoners van de Ezelsociëteit zijn dol op gezelligheid, aandacht en extra knuffels, dus zij willen die dag voor geen goud missen. Tamara vindt dat ook geweldig klinken en is heel benieuwd. Ze nodigt u er alvast voor uit. De dag belooft rondleidingen, demonstraties, kraampjes met ezelspulletjes, een loterij, muziek en nog veel meer!


https://www.nieuwsbode-zeist.nl/reader/61453/1190863/tamara-valt-met-neus-in-boter