We gaan weer aan de wandel!

Altijd al willen wandelen met een ezel? Dat kan gelukkig weer….
We mogen doorgaan met het organiseren van de individuele wandelingen bij ons in het bos van Zeist en daar zijn de ezels en wij erg blij mee. We bieden minder wandelingen aan dan eerder omdat we enkel willen laten wandelen met de ezels die het alleen of in kleine groepjes leuk vinden om te doen. Voor ons blijft bij alles wat we doen het welzijn van de ezels voorop staan, dus wandelen is zeker goed voor ze, maar we gaan ze niet verplichten iets te doen wat ze niet leuk vinden. Gelukkig zijn er ook die staan te trappelen bij het hek, dus boek snel je moment om met deze lieverds even lekker te onthaasten in het bos!

Hoe werkt het?
In onderstaande kalender kun je een datum en een tijd kiezen wanneer je graag zou willen wandelen. Dat wandelen kun je doen met net zoveel personen als ezels tot een maximum van 4 volwassen en 4 ezels. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee en tellen niet mee met het aantal volwassenen. We hanteren wel een minimum, wat inhoudt dat per 2 volwassenen je met 1 ezel loopt. Wil je graag wandelen met 3 personen, dan geef je dus aan dat je met 2 of 3 ezels wilt wandelen. De kosten worden berekent per ezel en zijn 30 euro. Iedereen mag dus met een eigen ezel wandelen, maar is dat geen optie dan is het dus 2 volwassen per ezel.

Nadat we je op ons terrein hebben ontvangen leggen we alles aan je uit, geven we tips en trucs mee voor onderweg (ook ons mobiele nummer) en krijg je wat lekkers mee. Je mag maximaal 2 uur met de ezels wandelen, maar wanneer je eerder weer terug wilt komen is dat helemaal geen probleem natuurlijk.

Heb je vragen, een speciale gelegenheid of is er iets anders onduidelijk, neem dan zeker even contact met ons op via ezelwandeling@ezelsocieteit.nl. Die betreffende vrijwilligers hebben zicht op de planning en kunnen al je vragen beantwoorden.

Reserveren

Een ezelwandeling boeken met een cadeaubon

Heb jij een cadeaubon ontvangen voor een ezelwandeling, dan gaat het boekingsproces net even iets anders aangezien er al betaald is. Dan is de makkelijkste manier om de wandeling te boeken even in de onderstaande kalender te kijken welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn. Stuur vervolgens een e-mail naar ezelwandeling@ezelsocieteit.nl en dan zullen wij de wandeling achter de schermen voor jullie vastleggen.

Geef een ezelwandeling cadeau!