Johnny de pony met fan Rusty

Egels worden wakker, lammetjes worden geboren, de padden trekken van links naar rechts en jazeker, ook onze ezels krijgen zo langzaam het voorjaar in het hoofd met grote oren!

Hoe we dat merken? Nou daar hoeven we geen moeite voor te doen hoor; je kunt er niet omheen zullen we maar zeggen 😉

Een van meest zichtbare tekenen zijn de wallen onder de ogen van onze directeur Hans, die hier natuurlijk woont. Niet alleen beginnen de ezels elkaar al vroeg op de dag te besnuffelen en bespringen, ook in de nachtelijke uurtjes kan er soms een vrijpartij in zitten waar je Ú tegen zegt. En dat gaat dan vergezeld van de nodige geluiden.

Zelfs met de nodige voorzorgsmaatregelen (de mannen zijn geen echte mannen meer), is hengstig gedrag aan het begin van de lente heel gebruikelijk — zowel bij de dames als de heren. In een mooi gevormde polonaise lopen ze regelmatig achter elkaar aan. Charlie hobbelt achter Dolores, daarna Cobie in galop achter Felix en Cornelis is de hekkensluiter met Emma want ja de oudste van het stel is niet meer zo snel.

En Rusty, die kleine donder, die blijft maar achter onze pony Johnny aanlopen voor een innige omhelzing. maar ja die wil daar niets van weten! Die heeft hele andere dingen aan z’n hoofd!