Lottes eerste kennismaking met de kudde

Lieve ezelvrienden,

Er is inmiddels genoeg geschreven over het afgelopen jaar en de pandemie, dat gaan wij hier niet nog eens over doen. Wel wensen we iedereen een goed nieuwjaar toe waarin we hopelijk langzaam toegaan naar een mooie zomer, waarin we zeker niet van het virus verlost zullen zijn, maar waar het in ieder geval weer mogelijk wordt om er op uit te gaan, je dierbaren een stevige knuffel te geven en waarin de getroffen ondernemers weer een beetje kunnen opbloeien.
Ook wij en de ezels (!) hopen dat de hekken weer open mogen zodat er volop bezocht, geknuffeld en gewandeld kan worden. Er valt op ons terrein inmiddels zoveel meer te zien — en we willen jullie natuurlijk ook voorstellen aan onze nieuwe bewoners, waarmee jullie tot nu toe alleen in onze stukjes hebben kunnen kennismaken.

De eerste nieuwe bewoner van 2021 is nét binnen: Lotte (rechts op de foto). Lotte is een hele mooie grijze ezel van 26 jaar die de afgelopen maanden tot twee keer toe een maatje verloor. Zij was zichtbaar aangedaan door dat verdriet. Eenzaamheid is echt funest voor ezels en daarom wordt ze hier extra verwend en krijgt ze veel aandacht, daar knapt ze zeker van op. De ontmoeting met de andere ezels ging al heel soepel, dus wij weten dat het helemaal goed gaat komen. Wij houden vol en blijven hopen………jullie toch ook?!