Beste donateur,

Allereerst willen wij u bijzonder danken voor uw steun via het Whydonate platform.

De afgelopen jaren hebben wij onze online donaties, automatische incasso’s en andere online betaalvormen via dit platform ontvangen.

Doneren via Whydonate wijzigt naar rechtstreeks doneren aan Stichting De Ezelsociëteit.

We zien dat steeds meer mensen het gemak van online betalen verkiezen en hebben daarom met de start van onze nieuwe website een eigen donatie module gemaakt waarbij betalingen rechtstreeks aan ons plaatsvinden. De betrouwbaarheid is volledig gegarandeerd doordat we gebruik maken van Mollie, de grootste online betaal provider voor goede doelen.

Uit kostenoverwegingen willen we alle donaties in de toekomst via onze eigen donatiepagina laten lopen. Zo kunnen wij u beter op de hoogte houden, en hebben we minder kosten dan via Whydonate, waardoor uw gift volledig aan de ezels kan worden besteed.

We hopen dat u met ons de overstap wilt maken naar het nieuwe donatie systeem van Stichting De Ezelsociëteit.  Als u overstapt, denkt u er dan aan om de betalingen via Whydonate stop te zetten? Dat kunnen wij namelijk niet voor u doen.

Wilt u via een eenmalige donatie, creditcard betaling of automatische incasso ons werk steunen? Klik hier voor online doneren (ideal / creditcard / bankcontact

Wilt u een van onze ezels financieel adopteren?
Klik hier voor donatie – ezel adoptie

‘Gewoon’ overmaken naar onze rekening is natuurlijk ook meer dan welkom!
Klik hier voor rekeningnummer / betaalinstructies – zelf overmaken

Heeft u nog vragen? Stuurt u dan gerust even een e-mailtje naar info@ezelsocieteit.nl
We horen heel graag van u!

Met bijzonder veel en vooral hartelijke ezelgroeten namens alle vrijwilligers en natuurlijk onze viervoeters.