Ties tuurt over het hek: waar blijft het bezoek?

Cancelled

 

 

 

 

 

 

Beste ezelvrienden,

Helaas hebben we moeten besluiten om de Open Dag niet door te laten gaan. We zijn wel open dus kom gewoon lekker op bezoek om de ezels te knuffelen of te genieten van ons mooie terrein met terras!

Het bleef een vraag; gaan we het doen? Maar gelukkig, het mag weer! Zet het vast in de agenda:

zondag 22 augustus OPEN DAG bij De Ezelsociëteit!

Sinds de laatste Open Dag hebben we hier zeker niet stilgezeten. In april bestond De Ezelsociëteit 20 jaar, een mijlpaal. Dankzij alle inzet en vele donaties is het prachtige Donkey Paradise klaar en, onder luid gebalk, in gebruik genomen. Er is nu een sfeervolle tent waar u als bezoeker lekker in het hooi kunt zitten. En voor wie zijn/haar hapje of drankje liever zittend in een stoel nuttigt hebben we een idyllisch terras aangelegd — naast een heuse boomgaard.

Wat is er op de Open Dag allemaal doen?

Allereerst wordt het Donkey Paradise officieel geopend. De ezeltandarts komt, er zijn 2 workshops ezelgedrag en een demonstratie hoefbekapping. Akka’s Ganzenparadijs is weer van de partij en ook Stichting Dierenlot komt. Er is een voorstelling van het poppentheater, live muziek, tekenaar Martin van Thiel schetst erop los, u kunt meedoen met de loterij, een rondleiding volgen, smullen van ijsjes en Brams lekkere pannenkoeken terwijl u uitpuft, óf langs de kraampjes met informatie en mooie ezelspulletjes slentert.

Oh en Ties roept nog even over het hek dat alle ezels uitkijken naar een dikke knuffel en een heerlijke borstelbeurt!

Kortom, we hebben een beestachtig programma waarvan de opbrengst ten goede komt aan de ezels.

Natuurlijk volgen we op deze dag wel alle coronarichtlijnen.

We vieren dit feestje graag samen — bent u erbij?

Zondag 22 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur bij De Ezelsociëteit in Zeist.