“Wij kennen jouw niet in het echt Goofert, alleen van de foto. Je bent een knappe, bonte ezel.
Wie zijn wij? Chico (23 jaar) donkerbruin van haar en Snibbel (19 jaar) de grijze op de foto. Samen bij De Ezelsociëteit gekomen in 2004.
Ons baasje ging emigreren en bracht ons naar de opvang.
Dan Don (27 jaar) die was even wat anders aan het doen, niet op de foto dus.
Met vriendin, de Shetlander Princes (33 jaar) samen geplaatst in 2008.
Bijzonder was dat de eigenaar van deze 2 weinig te verteren had en zich het voer uit de mond spaarde om zijn geliefde dieren te eten te geven.
Rens en Andrea -pleegouders van Chico en Snibbel – zagen de nood van de oude man en boden aan voortaan voor Princes en Don te zorgen.

Vera ( 1 van de 2 oprichters van De Ezelsocieteit) die tegenwoordig in Vlissingen woont en voor de soos de pleegezels in Zeeland inspecteert, kwam ons bezoeken. Haar buurman Aart -die ook zeer van dieren houdt- bood aan het vervoer van en naar ons adres te doen.”

Tot zover het verslag van Chico en Snibbel.

En dit is wat Vera over dit fijne adres te zeggen heeft : “Rens en Andrea, zij zijn al zo lang een prachtig en zeer liefdevol pleegadres. Altijd alles in orde: hoeven, de tandarts komt ieder jaar, entingen in orde, mooie locatie met veel windsingels. Het is per slot Zeeland, altijd wind. Alle zijn dieren op het juiste gewicht, zij glommen als spiegels. Schone royale stallen, voor slecht weer, goed weer, koud weer!
Veel aandacht en zonder dat er uit de hand werd gevoerd. We stonden tussen veel dieren in de weides, die gezellig mee luisterden naar het gepraat.
Een adres wat ik graag een 10 plus geef!”
Ezelgroetjes van Vera