Ezels zijn kalme dieren en niet snel onder de indruk. Zolang ze maar kunnen plaatsen wat er om hen heen gebeurt. Dus toen er op het terrein ineens een dode boom omviel, gingen ze nieuwsgierig kijken. Het bleek een oude spar (ooit een kerstboom) te zijn en dat was een smakelijke verrassing. Al gauw stonden Shrek, Rico, Piccolo, Dolores, Ties, Goofert en Charly (v.l.n.r. op de foto te zien) aan de boom te knagen.
Herinnert u zich Kobus en Rico nog, die vanwege bezuinigingen weg moesten bij een kinderboerderij? Met Rico (6) gaat het gelukkig goed, maar lieve Kobus (26) bleek al snel ziek te zijn en is helaas overleden. Misschien waren alle veranderingen teveel op zijn oude dag.
Rico is constant aan het rennen en stoeien. Hij kan alleen niet altijd inschatten of de andere partij, bijvoorbeeld kreupele Piccolo, daar wel sterk genoeg voor is. Hopelijk vinden we een fijn pleegadres voor Rico, waar hij al zijn energie kwijt kan. Wist u dat u een ezel ook financieel kunt adopteren? U kiest dan één van de vaste bewoners uit en wij houden u dan van hem/ haar op de hoogte. Vaak ontstaat er vanzelf bijzonder contact met een bepaalde ezel tijdens een wandeling door de wei. Maar soms zegt een foto al genoeg… wie zou u kiezen op basis van deze ezelbillen?

Hartelijke ezelgroet van Emmy