Cobie is aan bal met Cornelis in haar flank

Dat de KNVB hier om de hoek ligt is niet nieuw. Daar krijgen we normaal niet veel van mee, behalve soms een rennend elftal, maar in de aanloop naar het EK is dat wel even anders en kunnen wij niet achterblijven natuurlijk.

Dus ook coach Hans is druk in de weer met opstellingen waarmee we met gemak doordraven naar de finale op 11 juli in Engeland. Zoals op de foto te zien hebben we Coco in de voorhoede op de hoef gevolgd door Lotta die een hele goede rechtse blijkt te hebben. Brenda en Bonita (in het echte leven ook een hecht stel) houden op links de flanken dicht en doen dat meer dan eens met volledige overgave.

Op het middenveld staat onze Cobie haar mannetje en mocht ze hulp nodig hebben dan is Cornelis daar met al zijn mannelijke power om die bal van haar aan te nemen.

Niet zichtbaar maar wel actief in de verdediging zijn ons tactische duo Charly en No-No en Liesbeth als laatste vrouw. Mocht er toch een bal doorheen komen is daar Ties die het doel dichthoudt met z’n grote lijf.

Onze reservebank in Loosdrecht staat ook klaar om in te vallen dus al met al hebben we een fantastisch elftal dat met mascotteveulen Teunis klaar is voor de strijd.

Londen here we come!!