Ties en Bibi

Nu we langzaam het vooruitzicht hebben dat we elkaar straks weer mogen knuffelen zie je mensen soms al slinks elkaar een beetje opzoeken. Een zwoele blik hier en een voorzichtige knipoog daar maken dat je de liefde weer in de lucht voelt hangen!

Onze lieve bewoners zijn zich natuurlijk helemaal niet bewust van enige coronarestrictie of belemmering in het elkaar “betasten”. Die steelse blik en neusvrijerij worden hier dagelijks toegepast en dat gaat tussen twee inmiddels zo ver dat we kunnen spreken van een heuse verkering!

Ezel Ties, op dit moment herkenbaar aan het feit dat-ie de grootste ezel is, met een prachtig hoofd en voorzien van een mooie bruine vacht, heeft zijn oog laten vallen op Bibi. Deze fraaie dame maakt sinds een paar weken deel uit van onze vaste kern van ezels en komt oorspronkelijk uit Soest.

Al bij de eerste ontmoeting zagen we iets wat op een vonk leek, maar helemaal zeker weten deden we dat niet, dus hebben wij onze ezelverzorgers gevraagd eens even goed uit te pluizen wat hier mogelijk gaande was.

Was het toeval, is het de zomer die nu echt doorbreekt, de bosrijke omgeving of… zou het komen doordat wij een vrijwilliger hebben die Robert v.d. B. heet?! Bijna dezelfde naam als de bekende Dr. Love van RTL 4!