Menno met zijn nieuwe halster

Het is eindelijk zomer en dan trekt iedereen eropuit. Hoera, het kan weer!

Ook onze ezels gaan graag op vakantie. Dat betekent namelijk dat ze lekker een poosje op gras mogen staan! Het helpt ze om hun wintervacht goed kwijt te raken en de bofferds komen altijd glanzend, gestroomlijnd en gelukkig terug.

Kijk maar naar Menno! Hij is op doorreis van de ene vakantiebestemming naar de andere en wilde graag zijn vrienden even de ogen uitsteken begroeten. Dus maakte hij een tussenstop in Zeist. Zo kon hij meteen zijn vakantie-outfit (lees: halster) omruilen.

Vooral No-No en Dolores zijn flink jaloers en na veel gebalk en ontsnappingspogingen krijgen ze nu hun zin. Natuurlijk is het niet handig om gejengel te belonen, maar deze lieverds verdienen echt wel een uitje. Vanaf deze week mogen zij dus ook op vakantie!

Onze Goofert kreeg een beetje heimwee en komt dus juist terug. Waarschijnlijk eind van de week weer present op de soos!

Om te voorkomen dat adoptanten en andere fans “voor niets” komen, volgt hier een overzichtje van onze vakantiegangers in juli:

Als een of meer van deze bewoners weer thuis zijn laten we jullie dat zo gauw mogelijk weten. Houd daarvoor vooral ook onze Instagram– of Facebookpagina in de gaten.