Aankomende zondag, 18 augustus, is de jaarlijkse open dag van de Ezelsociëteit. Bijna alle ezels zijn er klaar voor. Bijvoorbeeld Anna, Maud en Bella, die samen op vakantie waren en nu weer thuis zijn.

Ze hebben het heerlijk gehad, in een prachtige omgeving bij de Loosdrechtse plassen. Daar hadden ze volop gras en een mooi uitzicht. En wat bleek toen ze terugkwamen: Anna (23) en Maud (21) hebben elkaar op vakantie beter leren kennen en vriendschap gesloten!

Felix en Menno zijn nog niet terug in de kudde. Zij logeren op een camping aan het Henschotermeer. En het bevalt daar zo goed, dat ze er nog wat weken bij geboekt hebben. Maar voor de open dag komen ze speciaal een dagje over. Want al die extra knuffels en gezelligheid, daar zijn zij echt de types voor.

Verder is er een hoop gepland, zoals: een loterij, aanwezigheid van Stichting Dierenlot, Akka’s Ganzenparadijs, een voorstelling van het Schimmentheater, Ezellogica (workshops over ezelgedrag), tekenaar Martin van Thiel, lekkere pannenkoeken van Bram, ijsjes, live muziek, rondleidingen, kraampjes met informatie en allerlei mooie ezelspulletjes.

Anna en Maud staan samen bij het hek op de uitkijk. Ze hopen zondag veel bezoekers te verwelkomen, tussen 10.00 tot 16.00 uur! 

Hartelijke ezelgroet, Emmy